fredag 27. november 2015

mandag 23. november 2015

Jobbing med lys i fotostudio

I dag jobbet vi med lys fra forskjellige vinkler og det vi skulle fotografere var et egg. Så vi prøvde å ta bilder med lys foran, på skrått, fra siden og bakfra.


Foran

Skrått

Fra siden

Bakfra


onsdag 18. november 2015

#myplace_mk

Alright. Myplace.
Så jeg valgte å ta et bilde av stedet hvor jeg sitter å spiller og dette gjorde jeg fordi det er her jeg bruker mesteparten av tiden min og dette er mitt sted (har ikke noe liv). Jeg prøvde å ta bilde i et froskeperspektiv og jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men jeg følte at det var det som funket. Pc-en min har jeg prøvd å få i det gylne snitt fordi den føler jeg er det viktigste i my place.

onsdag 11. november 2015

#selfie_mk

Jeg valgte å ta dette bilde fordi det får fram hvordan jeg er. Jeg er ganske barnslig og jeg ser veldig teit ut. Det er bare sånn jeg liker å være. :D #cheekysmiley


torsdag 5. november 2015

typo_mk

Jeg valgte dette fordi jeg likte måten det skilte seg ut på og jeg ville heller velge et symbol enn en skrift.


#color_mk

Jeg valgte dette bilde her fordi jeg likte kontrastene. Grønn og rød er komplimentærfarger og gul ble med fordi jeg ville få med litt flere farger.


torsdag 22. oktober 2015

Halloween invitasjon

¨
Vi fikk i oppgave å lage en invitasjon til en halloween fest. Så jeg lagde denne. Spøkelsene var nok det vanskeligste å lage og trærne som hang sammen og lagde en rar figur ble jeg ikke så fornøyd med . 



torsdag 24. september 2015

Diptych



Emne til denne ukens instagram konkuranse var diptych og siden klassen vår samler på kinderegg leker så lagde jeg denne. 






torsdag 17. september 2015

Photoshop prøve


Vi hadde en photoshop prøve hvor vi skulle redigere et bilde og få det til å se ekte ut.
Vi skulle flytte reinsdyret, fjerne gjerde, fjerne W på jakka og redigere inn han mannen til høyre. I did good?